Ξύλινα Δάπεδα Μασίφ

Τα μασίφ πατώματα είναι τα κλασικά πατροπαράδοτα πατώματα που χρησιμοποιούνται εδώ και εκατοντάδες χρόνια στον ελλαδικό χώρο και όχι μόνο.

Βγαίνουν σε διάφορες διαστάσεις και τοποθετούνται καρφωτά ή κολλητά. Είναι μεγάλης αντοχής και διαρκούν όσο διαρκεί και το σπίτι. Μπορούν να αναπαλαιωθούν πάρα πολλές φορές.

Παραμένει η πιο συνήθη κατηγορία παρκέτων στον Ελλαδικό χώρο.

Πέρα από την πολυτέλεια που προσδίδουν στον χώρο μας, ο φυσικός χαρακτήρας του ξύλου μας δίδει απίστευτα πλεονεκτήματα. Λόγω των χαρακτηριστικών της ξυλείας είναι δροσερά το καλοκαίρι και ζεστά τον χειμώνα.

Ένα άλλο προτέρημα είναι η υγεία που προσθέτουν στον χώρο μας. Πριν μερικά χρόνια και λόγο παραπληροφόρησης, ο κόσμος ήταν επιφυλακτικός στην τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων στον χώρο του, γιατί θεωρούσε μειονέκτημα την αντίδραση του ξύλου στην υγρασία.

Σύγχρονες έρευνες, αντιστρέφουν το αρνητικό κλίμα των παλαιών αντιλήψεων.

Το ξύλο είναι φυσικό προϊόν. Σαν φυσικό προϊόν, σε αντίθεση με τα αδρανή υλικά, αντιδράει στην υγρασία και το νερό. Το νερό από την φύση του θα βρει τον δρόμο για να διαφύγει στην ατμόσφαιρα και συνήθως ανασήκωνε τα πατώματα. Αυτή η αντίδραση των πατωμάτων είναι και ευεργετική. Μπορεί εμφανισιακά να μας ενοχλεί, αλλά ουσιαστικά μας ενημερώνει για την ύπαρξη υγρασίας. Αφού λύσουμε την πηγή της υγρασίας τα πατώματα θα επανέλθουν στην αρχική τους μορφή. Σε αντίθεση με τα αδρανή υλικά που χρησιμοποιούνται κατά κόρον, που δεν αντιδρούν στην ύπαρξή της, αυτή κολλάει στην τσιμεντοκονία και δημιουργεί προβλήματα στην υγεία των ενοίκων του σπιτιού. Σύμφωνα με τις έρευνες δημιουργούν βρογχίτιδα αλλά και πολλές αλλεργίες, ειδικά σε παιδιά και ηλικιωμένους.

Υπάρχουν πολλά είδη ξυλείας που χρησιμοποιούνται για την Παρασκευή πατωμάτων. Τα κύρια είδη είναι το Δρύς Ευρώπης, Δρύς Αμερικής, Ελληνικής Καστανιάς, Iroko και Doussie. Στην εταιρεία μας θα βρείτε όλα τα είδη πατωμάτων για εσωτερικό αλλά και για εξωτερικό χώρο (Deck) καθώς και σκάλες μασίφ σε πάρα πολύ καλές τιμές. Θα βρείτε παρκέτα μασίφ εισαγωγής από επιλεγμένα εργοστάσια από όλο τον κόσμο, καθώς και παρκέτα παραγωγής μας. Σε συνάρτηση με τα επιλεγμένα συνεργεία τοποθέτησης μπορούμε να σας εγγυηθούμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Τα χαμόγελα χιλιάδων ευχαριστημένων φίλων μας που μας εμπιστεύονται είναι η καλύτερη εγγύηση. Γιατί στην WOODER O.E. δεν έχουμε πελάτες, έχουμε φίλους.

Ποτέ η πολυτέλεια δεν ήταν τόση προσιτή.